Șoc pe litoral! Cât a ajuns că coste o porție de mămăliguță în Eforie Nord


Prețurile peste tot au luat-o razna, dar în HoReCa este jale. O turistă aflată la un restaurant din Eforie Nord a postat nota de plată pe rețelele sociale absurdă pe care a plătit-o pentru niște mămăligă, ”mâncarea săracului”.

Femeia a plătit 99,5 lei pe o masă, dar șocul a venit când a văzut cât costă mămăliga. În comerț un kilogram de mălai costă 5 lei, dar pe litoral a ajuns mămăliga la preșul de 50 de lei kilogramul. 

bon-eforie-nord.png

Puțin mai ieftin este la un restaurant de tip „împinge tava” din Costinești, unde 100 de grame de friptură de porc costă 7,5 lei, micii se vând cu 4 lei/bucata, iar pulpa de pui la 85 lei/100 g.

Un șnițtel de pui costă, la fel ca și ceafa de porc, 7.5 lei/100 g, iar dacă doriți și o porție de piure de cartofi trebuie să plătiți 8,5 lei/100 g. Asta înseamnă că puteți avea un prânz copios care să coste mai puțin de 5 euro.

Comentarii Facebook