Un clujean a dispărut! Bărbatul a plecat de acasă în alt județ și nu a mai revenit


Un clujean este dat dispărut, după ce a plecat de acasă în cursul zilei de vineri, 31 martie, și nu a mai revenit. De 6 zile familia nu a mai auzit nimic de el. 

La data de 4 aprilie a.c., în jurul orei 21.30, Poliția municipiului Cluj-Napoca – Secția 3 Poliție Rurală Baciu a fost sesizată cu privire la faptul că LINGURAR NICOLAIE, în vârstă de 72 de ani, a plecat voluntar la data de 31.03.2023, de la domiciliul situat în localitatea Sumurducu, intenționând a se deplasa în comuna Dragu, din județul Sălaj și nu a revenit. Din verificările efectuate s-a constatat că nu a ajuns la locația unde intenționa să se deplaseze”, transmite IPJ Cluj.

SEMNALMENTE – înălțime aproximativă -  1.80 m și 80 de kg. Avea un tatuaj pe antebrațul drept cu inscripția "LIVIA" .

La momentul plecării purta o căciulă de culoare gri, trening format dintr-o bluză și pantaloni de culoare neagră, o geacă de culoare neagră, o pereche de bocanci negri cu roșu și avea asupra sa o sacoșă de culoare albastră.

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre bărbat sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit 112!

LINGURAR NICOLAIE.jpeg

Comentarii Facebook