Muncitori de la RADP Cluj, prinși cum fac ciubucuri în cimitirul Pomet, din Cluj-Napoca, desigur totul la NEGRU - VIDEO


Muncitorii de la RADP Cluj, Regie a Primăriei Cluj-Napoca, sunt acuzați că fac ciubucuri în cimitirul Pomet din Cluj-Napoca, realizând morminte din beton fără autorizație. Muncitorii sunt plătiți pentru a săpa gropile, din bani de la bugetul Primăriei Cluj-Napoca.

Dezvăluirile au fost făcute de proprietarul firmei care are punct de lucru acolo și care realizează morminte betonate, fiind autorizat în acest sens. 

Astea le fac oameni angajați ai REDP și iau 1000 - 1200 lei pe o chestie de asta, fără  să fie fiscalizată”, ne-a relatat clujeanul nemulțumit că cei de la RADP îi fură ”pâinea” de la gură.

Legislația locală prevede că pentru fiecare mormânt trebuie cerută autorizație de la Primăria Cluj-Napoca, iar apoi echipele de muncitori să facă săpături, să realizeze cofrajele și să toarne betonul. Cei de la RADP nu pot face acest lucru.

Muncitorii de la RADP sapă, însă, groapa pentru sicrie, iar apoi își oferă serviciile și pentru a realiza soclurile mormintelor, acuză clujeanul. Totul se face la negru, iar sursele consultate de Știri de Cluj spun că acest lucru este ilegal, dar că s-a mai întâmplat în trecut. 

Proprietarul firmei autorizate pentru a face mormintele l-a înregistrat pe unul dintre paznici, care recunoaște că nu e normal ce fac angajații RADP.

Știri de Cluj va solicita conducerii RADP un punct de vedere în acest scandal. 

Comentarii Facebook