Un clujean a comandat creveți și are un mesaj pentru Pescobar: ”Cum să primești capete de creveți, fără carne!” - VIDEO


Un clujean a comandat de la Taverna Racilor un produs care ”i-a făcut cu ochiul” și apoi a relatat că a primit capete de creveți, fără carne. Acesta a spus că nu a meritat experiența și că este dezamăgit, dar că s-a ales cu o tigaie, cu care se livrează produsele. 

Cazul a fost postat pe TikTok și pe Reddit, iar comentariile sunt diverse. Cineva a spus că s-a săturat și i-a recomandat lui Pescobar să plece în sud, pentru că la Cluj sunt alte pretenții. Această remarcă a atras un val de critici, pe bună dreptate, fiind o remarcă nepotrivită, pentru că piața este liberă, iar clienții sunt cei care decid.

”Într-un oraș cu așa zise pretenții cum e Clujul, în care La Vărzarie este în topul restaurantelor și a căutărilor pe Google după note, chestia asta cu ”du-te înapoi în sud, la București" suna a infatuare extremă, ca sa nu zic ipocrizie.. Și nu că ar fi prea important, dar P Escobar ăla e moldovean, nicidecum din sud/București”.

”Restaurant de comună, o bombă, nimic mai mult. Nu știu cât de bine se mănâncă, mie mi-a fost cam rău după ce am mâncat acolo. Totuși, recunosc, servirea a fost ok, oamenii de acolo foarte amabili. A trebuit sa mă opresc la farmacie să-mi iau Colebil si Triferment. Dar ce sa zic, dacă tie-ti place, nu mă bag”.

”Ca tot zicea cineva ca ”nu se comporta aiurea clujeni” auzi ce spune el ”mergeți înapoi în sud" cred că la cluj numai mega afaceri cinstite”.

”Bah nu înțeleg cum dracu după ce i-a tampit pe aia la București în fel și chip, a reușit să îi păcălească pe ăștia din restul țării. În Herăstrău a luat locație de top, acolo poți să vinzi și pâine cu ceapă și sare dacă o împachetezi în ziar de fițe, dar mă așteptăm ca prin țara lumea pune mai mult preț pe bani”.

”Și totuși merge lumea si sa ingramadeste la taverne/restaurante. Cu 300 de lei iei bilet dus-întors în Italia, mananci cu 10 euro niște paste cu "fructe de mare" de nu o sa mai vrei sa comanzi așa ceva în România.

E fix ca și sexul pe care îl ai cu fata pe care o sa iubesti, vs sexul pe care l-ai făcut pe plajă la vama amandoi beți”.

Comentarii Facebook