Un tânăr din Cluj, rămas fără job, cere ajutor 3000 de lei și garantează cu mașina! Unii au dubii că este o cerere legitimă


Un tânăr din Cluj-Napoca cere împrumut 3000 de lei, pentru că acum este între locuri de muncă și nu are bani de trai. Cererea lui pare ciudată, dar pune gaj pentru împrumut mașina pe care o are.

Cu toată rușinea, dar ați rămas singura mea speranță. Din păcate am rămas fără un loc de munca din 1 Noiembrie și la noul loc de munca abia din 15 Decembrie voi începe. Problema mea este următoarea... Din păcate nu prea mă descurc cu banii, locuiesc singur părinții locuiesc în alt oraș și din păcate nici ei nu au posibilitatea de a mă ajuta. Rugămintea mea este dacă poate cineva sa mă ajute cu un împrumut de 3000 lei pâna pe data de 20 februarie 2024, bineînțeles cu contract de împrumut la notar și ca și garanție pot sa îmi pun autoturismul, este un Audi din 2007. Știu ca este o cerere puțin mai neobișnuită, e prima oară când fac așa ceva, dar acest grup este ultima mea soluție. Mulțumesc”, a relatat un tânăr, pe Reddit.

Cererea lui este inedită, iar cei care au văzut anunțul au reacționat în diverse moduri. 

”Zilele trecute eram dispus să plătesc 500 de lei cuiva care sa coboare niște saci de moloz de la etajul 4. Nu am găsit pe nimeni . Cică e prea multă treabă de făcut. Dar nu știu cum se face ca găsesc din ăștia care vor bani împrumut. Cum ar veni ”la plăcinte înainte, la război înapoi”.

PS: Până la urmp am coborât singur sacii aia, chiar dacă fizic sunt mai mult de genul intelectual decât muncitor (plus ca încă ma refac după o răceală zdravănă de acum o săptămână)”.

”Că tot vine Crăciunul, se baga încă 29 de oameni de aici cu câte 100 de lei să ajutăm omul ăsta? Că de vorbe probabil are podul plin. Man dacă primesc 20 de voturi pozitive lasă aici un BT/Revolut sau ce ai tu și poate facem o chetă cinstită.

Vă rog doar să vă gândiți câți bani ați cheltuit aiurea in viața asta. Nimeni nu e obligat să facă acest gest. Cel ce simte ca e ok să facă asta să își urmeze instinctul. Comentarii de genul "țeapă/vrăjeală " etc. mă lasă rece. Aștept fapte nu vorbe”.

”Asta e probabil scamer. Încurajându-vă de pe alt cont să donați”.

”Auzi, ai curaj să îmi dai un BT/Revolut să vezi că îți trimit și ție 100 de lei? Asta ca să înveți să nu mai vorbești aiurea dacă nu cunoști persoana la adresa căreia faci acuzații gratuite și mai ales NEFONDATE? Crede-mă că aș plăti 100 de lei să aflu pe ce se bazează sistemul ăsta (de rahat ) de gândire și analiză”.

Captură.JPG

Comentarii Facebook