Un cersetor castiga in Cluj Napoca 100 de euro pe ora! VEZI FOTO


Un cersetor care a castigat intr-o singura ora peste 100 de euro a fost depistat de in Cluj Napoca de politistii locali. 

"Cetateanul G.V. cu domiciliul in Arpasu de Jos, jud. Sibiu a venit dimineata cu trenul la Cluj-Napoca, iar la momentul la care a fost identificat de catre polistii locali cersind, primise deja suma de 467 lei, avand timp, practic, sa se intoarca cu urmatorul tren acasa", a declarat Oana Buzatu, purtatorul de cuvant al Primariei Cluj Napoca.

Politistii locali fac periodic controale pentru a-i depista pe cersetori. "Media celor care sunt surprinsi in timp ce apeleaza la mila publica a clujenilor este de circa 8 persoane pe zi, peste 90% dintre acestea nefiind clujeni, cu documente de identitate care sa ateste resedinta in municipiul nostru. Procedura legala prevede ca, dupa legitimarea persoanelor si aplicarea amenzilor, cei care nu sunt din oras sa fie insotiti la gara si predati Politiei TF, spre a fi trimisi catre localitatile de domiciliu", mai spune Oana Buzatu.

Oficialii Primariei sustin ca "in Cluj-Napoca cetatenii sunt foarte generosi cu cei care apeleaza la mila lor, oferind in numar mare sume de bani, mult mai mari decat in alte localitati, orasul nostru este in mod constant vizitat de "amatorii" de castiguri facile si consistente".
 
Barbatul din Sibiu a fost amendat pentru practicarea cersetoriei si suma i-a fost confiscata.

Comentarii Facebook