Un cersetor a castigat azi-dimineata la Cluj, in cateva ore, 467 de lei!

Generozitatea clujenilor de a da bani celor care cersesc, ii imbogateste pe unii dintre cersetori. Azi-dimineata, un barbat din judetul Sibiu a venit cu trenul la Cluj. Cand a fost prins de politistii comunitari, dupa cateva ore, castigase 467 de lei. El a fost sanctionat contraventional de politistii comunitari, iar suma a fost confiscata.

Barbatul urma sa se intoarca acasa cu urmatorul tren.

 

Media celor care sunt surprinsi in timp ce apeleaza la mila publica a clujenilor este de circa 8 persoane/zi, peste 90% dintre acestea nefiind clujeni, cu documente de identitate care sa ateste resedinta in municipiul Cluj-Napoca.

 

Cei care nu sunt din oras sunt insotiti la gara si predati Politiei TF, pentru a fi trimisi catre localitatile de domiciliu.

 

"Din pacate, faptul ca in Cluj-Napoca cetatenii sunt foarte generosi cu cei care apeleaza la mila lor, oferind in numar mare sume de bani, mult mai mari decat in alte localitati, orasul nostru este in mod constant vizitat de „amatorii” de castiguri facile si consistente", sustin reprezentantii Primariei Cluj-Napoca.


Comentarii Facebook