Miercuri 5 Octombrie

Un bombardier din Cluj-Napoca a dat radarul poliției peste cap pe Traian Vuia! Ce amendă a primit


Polițiștii Biroului Rutier Cluj au avut parte de o zi foarte productivă ieri, 24 martie. În cadrul verificărilor derulate, polițiștii rutieri au legitimat peste 230 de persoane și au controlat circa 230 de autovehicule. Între care și un clujean care circula cu 142 km/h pe strada Traian Vuia. 

”Bombardierul” prins de polițiști în Cluj-Napoca circa cu viteză periculoasă

Totodată, pentru neregulile constatate au fost aplicate în total 105 sancțiuni contravenționale, dintre care 50 pentru depășirea vitezei regulamentare, fiind reținute șase permise de conducere și două certificate de înmatriculare.

Pe strada Traian Vuia, în jurul orei 19.00, un conducător auto a fost sancționat cu amendă în valoare de 1595 de lei și suspendarea exercitării dreptului de a conduce pentru o perioadă de 120 de zile, viteza autoturismului înregistrată cu aparatul radar fiind de 142 km/h”, anunță IPJ Cluj. 

Clujul, „raiul” vitezomanilor. Exemple de încălcare a legii în aceeași zi

Un conducător auto care se deplasa pe strada Traian Vuia a fost înregistrat în jurul orei 16.00, de aparatul radar, rulând cu o viteză de 110 km/h. Ulterior, în jurul orei 16.50, polițiștii au depistat un alt conducător auto, în timp ce se deplasa pe aceeași stradă, având o viteză peste limita legală, aparatul radar înregistrând viteza de 103 km/h.

În jurul orei 18.10, aparatul radar a înregistrat deplasarea pe strada Traian Vuia a unui autoturism condus cu viteza de 114 km/h.

Un alt participant la trafic a fost depistat în jurul orei 17.15, în timpul deplasării cu un autoturism pe strada Observatorului, cu viteza de 112 km/h.

În toate cele patru cazuri conducătorii auto au fost sancționați contravențional cu amendă în valoare de 1305 lei, fiindu-le suspendat dreptul de a conduce pentru o perioadă de 90 de zile, spun polițiștii clujeni. 

Comentarii Facebook