Un batran din Cluj si-a taiat singur un testicul, pentru ca era prea mare! Barbatul s-a "operat" cu un cutit de bucatarie


Un batran, in varsta de 70 de ani, a ajuns la Unitatea de Primire a Urgentelor Cluj dupa ce si-a taiat singur cu cutitul un testicol, care "era prea mare", le-a spus el medicilor. Barbatul a fost supus unei interventii chirurgicale.

Medicii de la UPU Cluj s-au confruntat miercuri seara cu un caz socant: un barbat care si-a taiat singur un testicul pentru ca era prea mare si il deranja. "Ne-a spus ca era mai mare ca si celalat si ca s-a gandit sa taie din el. A luat un cutit bine ascutit si a trecut la treaba. Dupa ce a bagat lama si a inceput sa taie scrotul a atins la testicul si de acolo s-a umplut de sange, pentru ca zona este foarte vascularizata. La noi a ajuns cu organul aproape taiat", a declarat pentru Stiri de Cluj unul dintre medicii de la UPU Cluj.

Pacientul a fost stabilizat, perfuzat si i-a fost curatat hematomul. In jurul orei 20.00, el a fost transportat la Insititutul de Urologie si Transplant Renal Cluj, unde medicii au terminat treaba inceput de batran si i-au extirpat total testiculul.

Acum pacientul este in afara oricarui pericol, dar viata i-a fost pusa in primejdie de gestul sau inconstient.

Comentarii Facebook