Mama Mariei Vlas a declarat pentru Stiri de Cluj ca isi asteapta fiica acasa! VEZI ce a spus despre Vantu - FOTO

 

Mama Mariei Vlas, Elena Aglaie Ciorba, a declarat ca isi asteapta fata acasa pentru ca a stat destul inchisa. Batrana a povestit cateva minute cu reporterul Stiri de Cluj, intr-un interviu cu usa intredeschisa.

 

Mama Mariei Vlas a declarat ca a vazut la televizior ca fiica ei a fost eliberata, dar ca nu a inteles mare lucru pentru ca aude foarte slab. "Nu aud, dar am vazut ca a fost eliberata si ma bucur. Astept sa vina acasa si la mine sa ma vbiziteze ca si in 2008", a spus Elena Aglaie Ciorba.

 

Intrebata despre Sorin Ovidiu Vantu, batrana a spus ca i-a nenorocit fata si el umbla in libertate. "Sa ii fie rusine si sa nu uite ca ce a facut se va intoarce impotriva lui. El a stat in libertate si fiica mea a stat in puscarie. Ma bucur ca a iesit din inchisoare cat mai sunt in viata", a mai povestit Elena Aglaie Ciorba.

 

Pana acum Maria Vlas nu a anuntat ca va reveni acasa, la Cluj Napoca. Ea a fost eliberata miercuri seara de la penitenciarul Targsor, unde a fost inchisa in urma unei condamnari in dosarul de frauda de la FNI.

 

Comentarii Facebook