Un bărbat din Sălicea fura din casele vecinilor. Au găsit în casa lui o drujbă electrică, un saxofon și o vioară - FOTO


Un bărbat din Sălicea, comuna Ciurila, a fost reținut de polițiști și este cercetat pentru infracțiunea de furt calificat.

La data de 23 iunie a.c. polițiștii din cadrul Secției 9 Poliție Rurală Turda au dispus măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un bărbat, în vârstă de 54 de ani, din județul Bacău, bănuit de săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

În fapt, în perioada 12-19 martie a.c., polițiștii au constatat că bărbatul ar fi pătruns în curtea unui imobil situat în comuna Ciurila, sat Sălicea, de unde ar fi sustras unelte electrice, dispozitive electronice (IT), instrumente muzicale, printre care  o cameră video, o unitate PC, un malaxor pentru mortar, o drujbă electrică, un saxofon, o vioară și alte bunuri, toate în valoare totală de aproximativ 33.000 de lei.

La data de 23 iunie a.c., polițiștii Secției 9 Poliție Rurală Turda, cu sprijinul unei grupe de intervenție din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Cluj, au pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară la locuința bănuitului din localitatea Sălicea, unde au identificat și ridicat mai multe obiecte, printre care o drujbă electrică, un mixer electric pentru mortar, 2 dispozitive pentru redat muzică, un aspirator și alte mijloace materiale de probă de interes în cauză.

În baza probatoriului administrat, polițiștii au dispus, pe bază de ordonanță, reținerea bărbatului pentru 24 de ore.

Comentarii Facebook