Un clujean viclean își adormea victimele cu un suc special și apoi le jefuia. S-a inspirat dintr-un film


Un bărbat de 35 de ani, din Cluj-Napoca, a fost reținut pentru 24 de ore pentru că a adormit cu un suc special trei tineri și i-a jefuit.

Anchetatorii au stabilit că Adrian Neghrea ”în perioada mai-iunie 2023, bărbatul de 35 de ani s-ar fi întâlnit cu 3 persoane de sex masculin, cu vârste cuprinse între 20 și 30 de ani, în diferite imobile situate în comuna Florești, pe care le-ar fi servit cu băuturi, preparate cu o anumită substanță, fără ca ele să cunoască acest fapt.

În urma consumului băuturii respective, aceștia ar fi intrat în stare de somnolență, iar bărbatul, profitând de această stare, le-ar fi sustras anumite bunuri, respectiv carduri bancare, telefoane mobile, articole de vestimentație, cauzându-le un prejudiciu total în valoare de peste 29.000 de lei”. Se pare că acesta s-a inspirat pentru faptele sale dintr-un film.

De asemenea, conform cercetărilor efectuate, s-a constatat că acesta ar fi accesat și efectua operațiuni financiar-bancare în mod fraudulos, folosind cardurile sau aplicația bancară disponibilă pe telefoanele mobile sustrase. 

În cursul dimineții de 23 iunie a.c., polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Florești au pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară în cadrul căruia au identificat și ridicat mai multe mijloace materiale de probă, printre care cartele de telefonie mobilă, recipiente prevăzute cu pipetă, precum și alte bunuri de interes în cauză.

În baza probatoriului administrat, polițiștii l-au reținut pe Adrian Negrea pentru 24 de ore, iar ulterior judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Cluj a dispus arestarea acestuia pentru o perioadă de 30 de zile. Numele acestuia apare pe portalul Tribunalului Cluj. 

Comentarii Facebook