Un șofer beat criță a intrat cu o utilitară în gardul unei case din Cluj. Bărbatul nu avea permis de conducere dar avea o alcoolemie uriașă


Un bărbat de 49 de ani din Viișoara s-a urcat beat criță la volan, provocând un accident rutier. Bărbatul a ajuns în gardului unei case după ce a acroșat un cap de pod. 

Evenimentul a avut loc chiar pe data de 3 aprilie, în jurul orei 05.00.

Bărbatul, care nu avea permis, se afla la volanul unei autoutilitare pe DN75, în localitatea Mihai Viteazu. Acesta a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a acroșat un cap de pod, ulterior fiind proiectat în gardul unui imobil.

Bărbatul avea o alcoolemie uriașă.

,,La testarea cu aparatul etilotest, bărbatului i-a rezultat o alcoolemie de 1,33 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice”, a transmis IPJ Cluj. 

Din fericire accidentul s-a soldat doar cu pagube materiale. Bărbatul a fost reținut pentru  pentru 24 de ore, fiind cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

UPDATE

În cursul zilei de ieri, 24 aprilie a.c., bărbatul de 49 de ani, din comuna Viișoara, cercetat în cadrul unui dosar penal sub aspectul infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, a fost prezentat judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Turda, care a dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

Comentarii Facebook