UBB Cluj suspendă cursurile pe fondul coronavirusului


UPDATE

UBB Cluj a decis să suspende cursurile. Se suspendă toate activitățile didactice față în față, precum și alte evenimente derulate în cadrul UBB, precum conferințe, lansări de carte, prelegeri, workshop -uri, proiecte ale ONG -urilor studențești, în perioada 11 - 22 martie.

Activitatea didactică se va derula exclusiv online, fiind folosite platformele de e-learning.

De asemenea, vor fi închise cantinele și cafeteriile de la nivelul facultăților. Cantina din Hașdeu va funcționa, dar s-au impus măsuri privind capacitatea sălii,  modalitatea de așteptare și existența dezinfectanților. 

La nivelul căminelor se sporesc măsurile de igienă, dar spațiile de cazare nu vor fi închise, fiind cerută diminuarea vizitelor și activităților de grup.

89495942_3087330821278480_3747162960632479744_o.jpg

------------------------

Știrea inițială

Consiliul de Administrație al UBB Cluj, condus de rectorul în funcție Ioan Aurel Pop, decide de la ora 11.30 dacă va suspenda cursurile, pe fondul epidemiei de coronavirus.

Ședința va începe de la ora 11.30, dar la discuțiile preliminare s-a decis deja că Universitatea va fi închisă sau cursurile vor fi limitate foarte mult, conform surselor Știri de Cluj. ”Univeristatea este foarte mare și trebuie luate măsuri pentru a limita pericolul”, au spus reprezentanții universității.


Comentarii Facebook