Miercuri 24 Aprilie

U CLUJ se VINDE vineri, 2 noiembrie! Cine va conduce echipa - UPDATE

 

Universitatea Cluj va fi cumpărată de firma DK Sportler în cursul zilei de vineri, 2 noiembrie. Planul a fost pus la punct, miercuri seara, într-o ședință a investitorilor care a avut loc la Munchen. 

 

În cursul zilei de joi, în jurul orei 12.00, firma DK Sportler va semna un contract de sponsorizare cu firma Sportfive, al cărui reprezentant a fost în vizită la Cluj în urmă cu o săptămână alături de Volker Diergardt, proprietarul firmei care va achiziționa echipa. ”A fost o ședință maraton cu sponsorii și investitorii. Fac treaba ca la carte și vor să se asigure că vor avea sponsor pe tricou de la început. Desigur, dacă sunt firme românești interesate pot intra și ele ca sponsor la U Cluj. Vom discuta după ziua de vineri, când se va face tranzacția. Până atunci, joi, la ora 12.00, va fi semnat contractul cu sponsorul, uriașa firma Sportfive”, a declarat un apropiat al investitorilor.

 

Vânzarea U Cluj e aproape făcută. UPDATE: Nemții au avut o ședință la Berlin, care a durat 4 ore

 

După ce va fi semnat contractul de sponsorizare, vineri, 2 noiembrie, Volker Diergardt, patronul DK Sportler, va semna contractul de cumpărare a clubului U Cluj cu Ioan Mărginean, acționarul din acte și omul de încredere al lui Florian Walter. 

 

Anunțul oficial va fi făcut ulterior, când ar urma să fie organizată și o conferință de presă. 

 

Antrenorul U Cluj va fi Vasile Miriuță, iar președintele clubului Marian Costea, cei care i-au găsit pe investitorii nemți și au negociat cu ei venirea la Cluj. Tot ei au negociat și cu Lutz Stache, dar afacerea s-a împotmolit pentru că Florian Walter a cerut garanții pentru cumpărarea echipei. ”Stache i-a cerut lui Walter să îi spună care este situația cu drepturile de televizare, dar Florian Walter nu a putut spune pentru că se știa că banii au fost luați de stat în contul datoriei echipei și interesul a scăzut”, a mai spus sursa citată.

 

Anamaria Prodan nu va avea nicio implicare în echipă, dar va rămâne impresarul unora dintre jucători.

 

Noul investitor de la U Cluj, firma DK Sportler, vrea pentru primul an clasarea în primele 10 echipe, iar apoi performanțe care să ajungă până la accederea în cupele europene.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

UPDATE

 

Firmele DK Sportler, viitorul acționar al U Cluj, și Sportfive, vor semna contractul de sponsorizare a U Cluj în jurul orei 15.00. ”După semnarea contractului de sponsorizare, vom merge la Iași la meciul pe care U Cluj îl va juca acolo. Vor fi semnate actele pentru vânzarea echipei. Să dea Dumnezeu să batem la Iași”, a declarat persoana apropiată investitorilor.

 

După meciul de vineri, noua conducere a echipei vrea să stea de vorbă cu jucătorii în acest weekend.

Comentarii Facebook