Miercuri 22 Martie

Turda, raiul interlopilor. Poliția a prins un bărbat căutat la nivel INTERNAȚIONAL


În data de 16 februarie, polițiști din cadrul Poliției municipiului Turda au desfășurat acțiuni de depistare a persoanelor urmărite de lege și astfel, au reușit să prindă un român căutat la nivel internațional.

Pe numele bărbatului de 46 de ani a fost emis un mandat european de arestare de către autoritățile italiene, pentru mai multe fapte de furt.

Cel în cauză a fost depistat pe raza municipiului Turda, iar polițiștii din cadrul IPJ Cluj au pus în executare mandatul internațional, eliberat de autoritățile italiene, a transmis IPJ Cluj.

Recent, capul lumii interlope din Turda, MIHAI MOLDOVAN SEPTIMIU

Polițiștii din Turda au făcut percheziții în 16 locații, iar cei din Spania în alte șase, în cadrul unui mega dosar de proxenetism, șantaj, camătă și influențarea declarațiilor.

În urma raziilor au fost ridicate și apoi reținute 6 persoane. Acestea sunt: OLTEAN FLAVIU ŞTEFAN, CLADOVEANU-ANDREI ROBERT-NICOLAE, MIHAI MOLDOVAN SEPTIMIU, TANDURĂ ALEXANDRU DAN și  MICU LAURA LUMINIŢA.

OLTEAN FLAVIU ŞTEFAN este cercetat într-un alt dosar deschis în 2020. Atunci au fost făcute 11 percheziții domiciliare în municipiul Cluj-Napoca, municipiul Turda şi în comuna Floreşti la domiciliile mai multor persoane bănuite de efectuarea de operaţiuni cu substanţe susceptibile de a avea efecte psihoactive, informa IPJ Cluj. Mai multe persoane ar fi procurat, comercializat şi ar fi deţinut pentru consum propriu substanţe psihoactive pe care le-ar fi comandat din mediul online şi pe care le-ar fi primit din Țările de Jos (Olanda) prin intermediul unor firme de transport.

În urma perchezițiilor, au fost ridicați 68.700 de lei, 9.800 de euro, 110 grame de cannabis, 240 de grame de substanţe cu efect psihoactiv, 5 laptopuri, 26 de telefoane mobile, un grinder, 5 cântare electronice, un hard-disk, o pușcă airsoft, un pistol airsoft și un pistol cu glonţ cu 5 cartuşe De asemenea, în urma acțiunii au fost puse în executare 10 mandate de aducere.

CLADOVEANU-ANDREI ROBERT-NICOLAE are câteva dosare la activ. În iunie 2020, fiul celebrului avocat Nicolae Cladoveanu, a înjunghiat un om. Fost jucător de forbal, Andrei Robert Nicolae Cladoveanu a mai fost arestat în 2013 după ce a vândut droguri unor polițiști sub acoperire de la BCCO. 

MIHAI MOLDOVAN SEPTIMIU este suspectul din atacul cu grenadă de la pizzeria Pharaon Turda, din 2003. Mihai Moldovan, zis ”Calu” a fost cercetat în dosarul ”Grenada”, alături de Ovidiu Vancea "Balibacea", Szasz Francisc şi Victor Zăgrean. Cei patru au fost cercetați pentru că ar fi aruncat grenada în pizzeria Pharaon, ținta fiind Gheorghe Otvoş "Gagarin". Instanța din Iași a considerat că nu sunt destule probe.  

Ulterior, ”Calu” a fost închis pentru trafic de droguri. În 2008 a fost condamnat la 10 ani de Tribunalul Cluj, dar Curtea de Apel Cluj a ”înmuiat” sentința la numai 4 ani. 


Comentarii Facebook