Tramvai deraiat pe Bulevardul Muncii! L-a lovit o cisternă - FOTO


Un tramvai a deraiat pe Bulevardul Muncii, marți dimineața, la prima oră, după ce a fost lovit de o cisternă încărcată cu motorină.

Două autospeciale cu modul de descarcerare și un echipaj SAJ au intervenit pentru a gestiona o situație de urgență ca urmare a unui accident rutier care a avut loc pe bulevardul Muncii din Cluj Napoca.

Evenimentul s-a produs în jurul orei 6:10, iar în urma acestuia două persoane au fost consultate de către echipajul medical.

A fost vorba despre doi bărbați în vârstă de aproximativ 30 și 60 de ani care au suferit traume ușoare, dar nu au fost transportați la spital.

În accident au fost implicate un auto tren și un tramvai care a deraiat de pe șină în urma impactului.

Autotrenul transporta motorină, dar nu au fost înregistrate scurgeri până în acest moment. Urmează ca cele două autovehicule să fie evacuate de pe spațiul rutier.

WhatsApp Image 2019-07-16 at 07.09.47.jpeg

Un conducator auto de 55 ani din Cluj-Napoca a condus autoturism pe strada Fabricii de Zahăr și ajuns la intersecție cu B-dul Muncii unde a pătruns în intersectie fără să acorde prioritate unei autocisterne, care era condusă înspre strada Oasului de un bărbat de 32 ani din Hidiselu de sus, judetul Bihor, si care, pentru a evita impactul cu autoturismul, franeaza brusc,  aluneca pe sina de tramvai si pătrunde pe sensul opus unde intra in coliziune cu un tramvai,  condus de un bărbat de 59 de ani din Cluj-Napoca înspre depou.

In urma accidentului a rezultat avarierea celor două vehicule. Între autoturism si cisternă nu a fost impact.

Nu s-au inregistrat victime.

WhatsApp Image 2019-07-16 at 08.03.37.jpeg

WhatsApp Image 2019-07-16 at 08.03.38 (1).jpeg

WhatsApp Image 2019-07-16 at 08.03.39.jpeg

Comentarii Facebook