VIDEO Imagini Socante - Corpul tanarului luat de ape in urma cu o saptamana in localitatea clujeana Poieni a fost gasit

 

Corpul tanarului Gabriel Ionut, de 23 de ani, a fost gasit in aceasta seara intre localitatile Poieni si Bologa, au declarat pentru Stiri de Cluj reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta.

 

Acestia au precizat ca apele s-au retras, iar corpul tanarului, prins inca de crengi, a iesit la suprafata. Descoperirea a fost facuta in apropierea localitatii Cerbesti, situata intre Poieni si Bologa.

 

Corpul lui Gabriel Ionut a fost gasit de un tanar care era la pescuit, care a alertat localnicii, care au sunat la 112. Operatiunea de recuperare a corpului tanarului decedat a inceput la ora 20.20 si a durat mai putin de 15 minute.

 

Tanarul s-a inecat lunea trecuta in Crisul Repede, in zona comunei Poieni, dupa ce BMW -ul X5 pe care il conducea a fost luat de ape.

 

Acesta era in masina cu inca doi barbati si au incercat sa traverseze un drum care duce la cariera Morlaca. In acest timp, au fost luati de curentul puternic al Crisului. Ceilalti doi pasageri ai masinii, Viorel S. si Marius Daniel P., au fost salvati de catre lucratori I.S.U. din cadrul Detasamentului Huedin si au fost transportati la Spitalul orasenesc Huedin. Viorel S., in varsta de 42 de ani, este din localitatea Rasca, iar Gabriel Ionut P., de 25 de ani, din Dealul Negru, este fratele tanarului decedat.

 

Video : Cu multumiri d-nilor Leta si Ibram

Comentarii Facebook