”Teroristul” din Plopilor a atacat două studente. Nimeni nu îi poate face nimic


Un bărbat care terorizează de ani de zile cartierul Plopilor a atacat acum două studente străine.

De ceva vreme, mai exact acum 3 săptămâni acest individ a atacat 2 studente străine, în zona Plopilor. 

Am rugămintea când se întâmplă acest lucru sunați la 112, pentru ca numai așa putem pune presiune pe autoritățile locale sa facă ceva, în legătură cu el. Nu stați indiferenți la agresiunile lui”, a relatat Nelu Dragomir, vecin al bărbatului.

Clujenii au reacționat și critică autoritățile să nu fac nimic. 

Autoritățile locale sunt ocupate de amenzi la mașinile parcat pe trotuar nu au ei treaba cu genul acesta de persoana ar avea prea mult de lucru la birou si in plus pe ăștia nu ii poate amendat”.

Păcat de el îl cunosc de mult timp și este un băiat bun. Nu știu cum de a ajuns așa? Știu că de câțiva ani mama lui s-a despărțit de tatăl lui și de atunci cred că a ajuns în halul asta. Păcat de el săracul”.

Păcat ca nu prea are ce sa ii faca. Îi nebun !! Scapă in maxim 1 săptămână. Și eu am avut tangențe cu el. Dar nu are rost să-ți pui mintea, ca tot el castiga. Și nu-i poți face nimic, pentru ca răspunzi penal. În schimb el poate să-ți facă orice! Sistem de ca…. Cel mai bine ii sa apelați la 112 sa va spuneti "off-ul" și cam atat. După 2-300 de sesizări de către poliție si o gramada da semnaturi si balamuc de la oamenii agresați, abia atunci îl închid permanent la "nebuni". Pană atunci, bafta”, a comentat clujenii.

Un bărbat din Plopilor își terorizează vecinii și autoritățile nu fac nimic: Oare trebuie să ne facem dreptate singuri?- FOTO

Comentarii Facebook