Vineri 19 August

Primarul Emil Boc despre garsoniera de 11 mp din Cluj: Le oferim clujenilor cele mai bune condiții, aproape de viață din Occident


Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a fost întrebat de cunoscuta garsonieră de 11 mp scoasă la închiriere cu 200 de euro din Cluj. „Pe vremea lui Ceaușescu se construiau garsonierele acelea, tip vagon”, a declarat acesta.

Cred că acea garsonieră este probabil de pe vremea lui Ceaușescu, de unde să știu eu când a fost construită? Chiar nici nu știu, nu este o construcție nouă”, a declarat Emil Boc, vineri 18 februarie, la Digi24.

Este undeva, într-un bloc vechi, unde a rămas o asemenea construcție. Pe vremea lui Ceaușescu se construiau garsonierele acelea, tip vagon sau garsoniere în formatul acela. Dar acum, prin faptul că a existat o asemenea cerere, înseamnă că, undeva, această oferta răspunde unei cereri existente”, a continuat edilul.

Iar prin faptul că mulți oameni vor să vină la Cluj pentru că apreciază că au o calitate a vieții bună aici, nu ne faceți vinovați de asta. Noi încercăm să le oferim clujenilor cele mai bune condiții, să trăiască cât mai aproape de viață din Occident și să rămână acasă, pentru că Clujul este România”, a mai precizat primarul municipiului Cluj-Napoca.

Acum două săptămâni a fost postat pe Facebook un anunţ imobiliar din Cluj, care a adunat mai bine de 47.000 de comentarii şi peste 12.000 de distribuiri. „Vă propunem spre închiriere o garsonieră în cartierul Gheorgheni, strada Zambilei, în suprafață de 11 metri pătrați”, se menționa în anunț. Anunţul s-a viralizat datorită comentariilor internauţilor care făceau glume pe seama mărimii locuinţei.

Vezi şi: Anunțul zilei la chiriile clujene: garsonieră de 11 mp, 200 de euro chirie. „Se poate ridica din easy box?”

Garsoniera este complet mobilată și utilată, centrală termică pe bloc, situată la etajul 4 din 4, cheltuieli lunare mici. Preț: 200 de euro (ușor negociabil)”, scria în anunțul postat pe pagina de Facebook a firmei de imobiliare Panoramic din Cluj.Comentarii Facebook