Țeparii nu dorm niciodată! Clujeni vizați de înșelăciune prin metoda încărcarea cartelei telefonice


Primarul din Chinteni, Lucia Suciu, atrage atenția asupra unor tentative de înșelăciune reclamate de locuitorii comunei. 

STIMAȚI LOCUITORI, ATENȚIE!!!

În cazul în care primiți un telefon de la ”un binevoitor” care pretinde că este o rudă sau un apropiat al dumneavoastră și vă solicită bani sau încărcarea unor cartele telefonice, motivând că se află în pericol sau are o altă urgență, VĂ RUGĂM SĂ NU DAȚI CURS UNOR ASTFEL DE CERERI, NU TRANSMITEȚI BANI ȘI NU OFERIȚI NICI UN ALT FEL DE SPRIJIN.

ANUNȚAȚI IMEDIAT POLIȚIA LA APELUL DE URGENȚĂ 112. Dacă nu veți proceda astfel, există riscul să cădeți victime ale unor înșelăciuni!!!”, a precizat primărița Lucia Suciu.

Șeful Secției 3 de Poliție Rurală Baciu, Comisar șef Alin Ștefan Meșter, a făcut și ele undele precizări: ”Având în vedere sesizările adresate Secției 3 de Poliție Rurală Baciu de către locuitorii comunei Chinteni, prin care ne semnalează faptul că au primit solicitări de la persoane cu domiciul în străinătate de a le încărca, cu o anumită sumă de bani, cartelele telefonice, prin prezentul mesaj, vă adresăm rugămintea de a da curs unor astfel de solicitări, doar în cazul în care aveți certitudinea că persoanele care vă apelează sunt, într-adevăr, cine pretind, pentru a evita astfel să deveniți victime ale unor înșelăciuni”.

Comentarii Facebook