Tentatava de sinucidere la Clinica de Psihiatrie Cluj! O femeie s-a aruncat de pe acoperisul cladirii

 

O femeie de 24 de ani s-a aruncat in jurul orei 16.50 de pe acoperisul cladirii Clinicii de Psihiatrie din Cluj-Napoca. Victima a fost transportata in stare foarte grava la UPU 1.

 

Directorul Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Cluj, Cristiana Ciortea, a declarat pentru Stiri de Cluj ca pacienta a fost internata in 8 septembrie in urma unei tentative de suicid, tot prin aruncare de la inaltime. "Pacienta, impreuna cu alte femei si cu doua asistente, se afla in curtea interioara a sectiei de inchisi si a luat un scaun, pe care l-a lipit de un zid si l-a folosit pentru a se catara pe zid. S-a prins de gratiile de la un geam si a urcat in cateva secunde pe acoperis. Medicii si asistentele au scos in curte saltele din sectie pentru a atenua caderea si au sunat la 112. Din fericire, in curtea spitalului era o ambulanta. Medicii au incercat sa o convinga sa coboare, dar cand a auzit sirenele de la SMURD s-a aruncat", a declarat Cristriana Ciortea

 

Pacienta a cazut direct pe saltele de la 10 metri inaltime, dar a suferit o serie de leziuni interne, fiind dusa direct in sala de operatie la UPU Cluj.

 

Cristiana Ciortea a declarat ca asteapta un raport din partea coinducerii Clinicii in privinta acestui incident si a anuntat Ministerul Sanatatii.

Comentarii Facebook