Tibi Kiss gateste acum un stifado pentru 1.500 de persoane la Campionatul International de Gatit in Aer Liber! Vezi VIDEO


Maestrul bucatar Tibi Kiss a inceput in jurul orei 15.30 sa gateasca cele 1.500 de portii de stifado din carne de porc, la Campionatul International de Gatit in Aer Liber de la Polus.

Tibi Kiss a declarat pentru Stiri de Cluj ca au fost folosite 180 de kilograme de carne de porc, cate 60 de kilograme de rosii, ardei si 60 de litri de ulei. De asemenea, bucatarul a mai pregatit 40 de kilograme de dovlecei, 30 de kilograme de vinete si 80 de kilograme de ceapa.

"Este o reteta specific greceasca si pentru ca totul sa fie perfect am stropit tocanita cu 10 litri de vin si am condimentat cu 1,5 kilograme de usturoi. Am inceput in jurul orei 15.30 si urmeaza sa terminam de gatit la ora 18.00", a spus Tibi Kiss.

Din pacate, foarte putini clujeni asista in parcarea de la Polus Center la pregatirea acestui record, existand pericolul sa nu se gaseasca suficienti oameni pentrui a gusta din cele 1.500 de portii de stifado.

 

Vezi si...

Carnatul de un metru diametru, gatit de bucatarii de la MEMO 10, a iesit perfect VEZI VIDEO

Comentarii Facebook