Miercuri 24 Aprilie

Temperaturi ridicate în primele săptămâni din martie. Ce anunță ANM



Administrația Națională de Meteorologie a emis estimările valorilor termice medii pentru perioada de prognoză 27 februarie - 12 martie.

Astfel, în Transilvania, până la sfârșitul lunii februarie vremea se va încălzi, iar media temperaturilor maxime va atinge, în 28 februarie, 16 grade. În primele două zile din luna martie media maximelor termice va scădea cu aproximativ 6 grade, apoi va crește din nou, astfel încât în jurul datei de 5 martie va fi din nou deosebit de ridicată și va atinge 16...17 grade.

În cea de a doua săptămână de prognoză valorile termice vor scădea, de la o medie de 16 grade în data de 6 martie, până la 9...10 grade în ultimele zile de prognoză. Media temperaturilor nocturne va fi negativă între 3 și 5 martie și după data de 10 martie (în jurul a -2 grade) și pozitivă în restul intervalului, dar nu va depăși 3 grade (valoare ce se va atinge în prima dimineață din luna martie).

Vor fi precipitații în ziua de 1 martie și trecător, posibil în fiecare zi, după data de 6 martie. În restul intervalului condițiile de precipitații vor fi reduse.

Comentarii Facebook