Taximetristii clujeni parcheaza pe unde ii taie capul - Galerie FOTO - Imagini camerele de supraveghere ale primariei


Taximetristii clujeni au fost surprinsi in ultimele luni de camerele de supraveghere ale primariei parcati pe unde ii taie capul. Imaginile arata masini ce stationeaza pe trecerea de pietoni, pe trotuar sau care blocheaza o alta banda.


Instantaneele au fost surprinse de camerele care supravegheaza traficul in ultimele luni, in intervalul septembrie 2009 - ianuarie 2010.


Taximetristii se intrec parca in gasirea unor locuri de parcare "nepermise". In 22 ianuarie 2010, un taximetrist a fost "ochit" in timp ce stationa in Piata Stefan cel Mare pe trotuar, pentru ca standul era plin ochi.


In repetate randuri, soferii de pe taximetre sfideaza bunul simt si stationeaza pe banda destinata biciclistilor sau tin usa de la autoturism deschisa pentru a se asigura parca de faptul ca nimeni nu trece.


De multe ori taximetristii care parcheaza neregulamentar sunt iertati de inspectorii primariei, dar sunt care platesc scump si scot din buzunar sute de lei pe amenzi.


De astfel, astazi ei au protestat chiar fata de acest lucru, spunand ca cele 497 standuri amenajate de primarie sunt insuficiente pentru cei 2600 de taximetristi cu licenta. Taximetristii le-au reprosat celor de la primarie care nu le asigura standuri suficiente, dar ii vaneaza si le dau amenzi.

Comentarii Facebook