Scandal la protestul taximetristilor! Acestia s-au luat la cearta cu politistii, pentru ca au vrut sa ii filmeze - VIDEO

 

400 de taximetristi au protestat astazi prin centrul Clujului, fata de faptul ca nu au suficiente standuri. Politistii au vrut sa ii filmeze inainte de plecarea in mars, dar taximetristii s-au luat la cearta cu ei, de teama ca apoi vor fi vanati in trafic.

 

O scanteie a fost de ajuns pentru ca taximetristii sa erupa si sa le faca reprosuri oamenilor legii. "Ne filmati acum si dupa aceea ne cautati in trafic si ne dati amenzi. Ne-am saturat de modul in care ne trateaza, parca suntem infractori nu oameni care merg la lucru in fiecare zi pentru o paine", a declarat unul dintre taximetristii care au participat la protest.

 

Cearta a durat cateva minute, dupa care politistii, si-au dat seama ca nu vor putea sa ii filmeze pentru ca va iesi un scandal monstru si le-au spus taximetristilor ca trebuie sa plece in mars, pentru ca s-a facut ora 13,00, ora la care aveau aprobare pentru demonstratie.

 

Taximetristii au iesit astazi in strada, nemultumiti ca nu au suficiente standuri in care sa parcheze, 497, fata de peste 2600 de taximetristi autorizati cati exista in oras. De asemenea, taximetristii sunt nemultumiti ca nu se iau masuri impotriva celor care fac taximetrie, dar nu au autorizatie. Soferii mai spun ca si dintre standurile pe care le au foarte multe nu sunt folosibile.

"De exemplu, sunt puse langa garduri vii, iar clientii nu se pot urca in masina. Pai si normal ca nimeni nu mai vine la tine in taxi, daca nu are pe unde sa se urce", a spus unul dintre taximetristi.

 

Taximetristii au "marsaluit" cu masinile prin tot centrul orasului aproape o ora, timp in care claxoanele nu s-au oprit . Ei au vrut astfel sa le atraga atentia clujenilor asupra problemelor cu care se confrunta.

Comentarii Facebook