Târg de Crăciun caritabil la USAMV Cluj pentru achiziționarea unei ambulanțe SMURD


Studenții din USAMV Cluj-Napoca organizează, în perioada 13-14 decembrie, un Târg de Crăciun în sprijinul demersurilor Beard Brothers și The Sisterhood, ”1.12 Wheels for Life”.

Toate fondurile adunate din donații vor merge către Beard Brothers și The Sisterhood, care fac eforturi să achiziționeze o ambulanță nouă SMURD, dotată cu aparatură de ultimă oră.  

Dorința noastră este ca cei de la SMURD să găseasca sub brad anul acesta o ambulanță de tip C nouă. Voluntarii Beard Brothers și The Sisterhood ne inspiră mereu și mă bucur nespus că lucrăm împreună la acest proiect. Asociațiile studențești din USAMV și-au unit forțele și, împreună cu sprijinul conducerii universității, au pus bazele unui proiect care ne aduce mai aproape de împlinirea scopului nostru caritabil. Vă așteptăm cu drag și cu sufletul deschis!”, a declarat Mădălin Grigore, prefectul studenților USAMV Cluj-Napoca. 

Încă o dată suntem plăcut surprinși de implicarea comunității, iar de data aceasta, studenții USAMV au decis să se implice activ și nu putem fi mai bucuroși de acest parteneriat”, a spus și Cornel Hoza, președinte Beard Brothers. 

Seara de 13 decembrie va fi dedicată concertului de colinde ”Cald în suflet, rece afară”, începând cu ora 19.00, în Aula ”Mihai Șerban”, unde vă așteptăm cu drag alături de studenții noștri și voluntarii Beard Brothers și The Sisterhood.

Târgul caritabil va avea loc în fața Aulei ”Mihai Șerban”, în apropierea căsuțelor de la Târgul de Crăciun USAMV, de pe platou.


Comentarii Facebook