Tanarul, care s-a sinucis in caminul din Marasti, i-a dat SMS -uri toata seara iubitei sale

 

Adrian Gavrilescu, tanarul care s-a sinucis in noaptea de luni spre marti in caminul din Marasti, i-a dat iubitei sale mai multe SMS -uri inainte de a comite gestul tragic.

 

Aceste mesaje au fost gasite in telefonul mobil aflat in camera de camin. "Mesajele sunt cele ale unui indragostit, asa ca sinuciderea vine pe fondul unui esec in dragoste. Tanarul s-a certat cu iubita lui si a incercat sa o pedepseasca prin acest gest", a declarat unul dintre anchetatori.

 

Tanarul s-a spanzurat de grinda de la patul supraetajat si acolo a fost gasit de colegul sau de camera in jurul orei 2.00 dimineata. "Lucrurile nu erau aruncate, ci totul era la locul lui. Sinucigasul a demonstrat multa putere si dorinta de a-si pune capat zilelor pentru ca inaltimea de la care s-a spanzurat ii permitea sa isi intrerupa gestul", a mai spus sursa citata.

 

Colegii lui Adrian Gavrilescu, originar din Radauti, sunt socati de gestul acestuia si spun ca era un tanar vesel. Parintii acestuia au sosit in cursul acestei zile la Cluj-Napoca si au luat legatura cu reprezentantii Universitatii Tehnice, unde tanarul era student.

 

Un student s-a spanzurat in caminul din Marasti

Comentarii Facebook