Miercuri 24 Aprilie

Tanara injunghiata in cartierul Marasti de Zorro

 

O tanara de 19 ani a fost injunghiata de un barbat care i-a batut la usa sub pretextul ca are nevoie de o sticla de apa.

Politia l-a identificat pe autorul unei tentative de omor ce a avut loc in seara de 22 februarie in cartierul Marasti. O tanara de 19 ani care locuia in chirie într-o locuinta din Cartierul Marasti a fost agresata fizic de catre un barbat pe care nu-l cunostea.

Din discutiile purtate cu victima, anchetatorii au stabilt ca la usa apartamentului s-a prezentat un tanar care i-a cerut sa il serveasca cu o sticla de apa. Cand victima s-a intors sa ii inmaneze apa, acesta a apucat-o cu o mana de gat si a împins-o în holul locuintei, aplicandu-i mai multe lovituri cu un cutit. Victima a opus rezistenta si a strigat dupa ajutor.

Lucratorii Serviciului de Investigatii Criminale l-au depistat si identificat pe A. Zorro de 21 ani, din Huedin, ca fiind principalul suspect de comiterea acestei fapte.

Tribunalul Cluj a emis madat de arestare preventiva pentru 29 zile fata de suspect care este cercetat penal sub aspectul savarsirii infractiunii de tentativa la omor calificat.

Comentarii Facebook