Clinica de Pediatrie 2 are la baie dus ruginit FOTO


O mamica din Cluj-Napoca a descris intr-o scrisoare calvarul prin care a trecut la Clinica de Pediatrie 2, unde a fost tinuta cateva zile impreuna cu fetita ei fara niciun rezultat.

Reporterii Stiri de Cluj au verificat o parte din lucrurile reclamate. "Baia era mizerabila, dusul ruginit, wc-ul nespalat", sublinia Ionela Haba in scrisoarea de protest.

 

Baile de la etajele 1, 2 si 3 erau asa cum au fost descrise de clujeanca. "Este asa cum puteti vedea. Dusul este ruginit, este mizerie si nu iti prea vine sa te speli, dar nu ai ce face", a povestit o femeie.

"Va rog sa plecati din spital ca nu avem ce sa va spunem. Nu noi raspundem de ce se intampla aici", a tunat una dintre asistente, in momentul in care a fost intrebata despre conditiile din spital.

 

Situatia de la Clinica Pediatrie 2 a fost descrisa intr-o scrisoare de o clujeanca. Ionela Haba s-a internat in 22 februarie si, dupa cateva zile in care starea de sanatate a fetitei sale a mers din rau in mai rau, a parasit spitalul pe propria semnatura.

 

Citeste AICI scrisoarea.

Comentarii Facebook