Tânăr drogat și fără permis, prins la volan pe strada Dorobanților


Un tânăr de 34 de ani, din comuna Florești a fost prins drogat și fără permis la volan, în timp ce se plimba pe strada Dorobanților. Potrivit polițiștilor acesta era deținătorul unui permis de conducere provizoriu eliberat de autorități străine, neavând însă drept de a conduce pe teritoriul României.

La data de 30 iunie a.c., în jurul orei 00.05, în urma verificărilor efectuate în trafic, polițiștii Biroului Rutier Cluj au depistat un bărbat în vârstă de 34 de ani, din comuna Florești, care se deplasa cu autoturismul pe strada Dorobanților, din municipiul Cluj-Napoca, deși nu deținea permis de conducere. Acesta a fost testat cu aparatul Drugtest, rezultatul fiind pozitiv, fiind astfel condus la o unitate medicală unde i-au fost recoltate probe biologice, în vederea determinării cu exactitate a substanțelor consumate”, anunță IPJ Cluj. 

Bărbatul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, cercetările în acest caz fiind continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Comentarii Facebook