Joi 18 August

CLUJ - Inconștiență maximă: Tânăr, prins la volan drogat și fără permis. Bărbatul conducea nestingherit pe Dorobanților


Un tână clujean a fost reținut pentru 24 de ore după ce a fost depistat de polițiști conducând pe Calea Dorobanților din Cluj-Napoca sub influența substanțelor interzise și fără să dețină permis de conducere, fără să conștientizeze că, în stadiul în care se afla, nu era apt pentru a conduce un autoturism, astfel, punând în pericol viața celorlalți participanți la trafic sau a pietonilor. 

Polițiștii Biroului Rutier Cluj au dispus reținerea pentru 24 de ore a unui bărbat în vârstă de 34 de ani, din comuna Florești, cercetat pentru comiterea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, au transmis polițiștii clujeni. 

În cursul zilei de azi, vineri, 1 iulie, bărbatul  urmează a fi prezentat magistraților, în vederea dispunerii unei noi măsuri preventive.

La data de 30 iunie, în jurul orei 00:05, în urma verificărilor efectuate în trafic, polițiștii Biroului Rutier Cluj au depistat un bărbat în vârstă de 34 de ani, din comuna Florești, care se deplasa cu autoturismul pe strada Dorobanților, din municipiul Cluj-Napoca, deși nu deținea permis de conducere. Acesta a fost testat cu aparatul Drugtest, rezultatul fiind pozitiv, fiind astfel condus la o unitate medicală unde i-au fost recoltate probe biologice, în vederea determinării cu exactitate a substanțelor consumate”, au mai precizat reprezentanții IPJ Cluj. 

Cel în cauză a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, cercetările în acest caz fiind continuate sub aspetul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.


Comentarii Facebook