Elev de 17 ani, injunghiat in caminul Transporturi din Cluj! Conducerea incearca sa tina scandalul sub faras


Tanarul de 17 ani care a fost snopit in bataie in caminul Colegiului Tehnic Transporturi Cluj, Gabriel Tomos, afirma ca a fost lovit cu scaunul in cap si taiat cu cutitul, chiar de cel mai bun prieten al sau. Ambii sunt elevi ai Colegiului Tehnic "Anghel Saligny" din Cluj-Napoca.

Acesta spune ca i-a imprumutat o bluza colegului sau de camera, cu care era si cel mai bun prieten. In seara zilei de luni, cand agresorul s-a intors in camera, tanarul i-a spus sa-i spele bluza si sa i-o inapoieze.

"I-am spus doar sa-si dea jos bluza si sa o spele pentru ca sa sa mi-o poata inapoia. El a spus ca o spala alta data si atunci i-am raspuns ca asa o sa-ti mai dau si eu haine, asta a fost toata discutia" a afirmat Gabriel Tomos.

Elevul sustine ca dupa ce a adormit prietenul sau cel mai bun l-a lovit cu scaunul in cap, dupa care l-a taiat cu cutitul.

"M-a lovit in timp ce dormeam cu scaunul in cap, m-a tarat pe jos si dupa aceea m-a taiat cu cutitul. Eu am lesinat si nu-mi aduc aminte nimic, cand m-am trezit eram la spital in perfuzii. Nu ma asteptam sa faca asta din moment ce era cel mai bun prieten al meu", a mai spus elevul.

 

Agresorul in varsta de 19 ani i-a provocat lui Gabriel o rana de 20 de centimetri. De asemenea medicii i-au spus ca va avea probleme cu coloana vertebrala toata viata din cauza loviturilor. Gabriel Tomos a depus plangere la politie impotriva colegului sau. Acesta a fost la spital pentru a-si cere scuze dar Tomos nu vrea sa-si retraga plangerea.

Gabriel Tomos practica box de doi ani si jumatate, iar agresorul a practicat rugby.


Directorul Colegiului Tehnic Trasporturi Cluj, Dorina Ancau, a incercat sa minimalizeze gravitatea cazului, dar ca cei doi tineri au fost exclusi din camin. "Elevul mai mare i-a tras o palma. Nu a fost nimic mai mult. S-au certat de la niste haine, pe care unul le-a purtat fara stiinta celuilalt. Au fost exclusi a doua zi din camin", a spus Dorina Ancau.

 

Vezi mai jos detalii...

Tanar snopit in bataie, in somn, de un coleg in caminul Colegiului Tehnic Transporturi Cluj

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

UPDATE

 

Al doilea tanar care a fost implicat in altercatie, Rares Constantea, le-a povestit profesorilor ca el nu si-a injunghiat colegul de camera si nici nu l-a lovit in cap cu un scaun.

 

"Minte cu nerusinare. Nimic nu-i adevarat. Nu i-am luat nicio haina, ci el mi-a luat doua bluze si o pereche de pantaloni din dulap. Cand m-am intors la camin in 5 decembrie am vazut in dulap hainele murdare si el statea in pat. I-am spus sa mearga sa le spele si mi-a spus ca nu se duce. L-am prins de mana si l-am tras, trimitandu-l sa spele hainele. A zis bine si m-a prins de gat. Atunci i-am tras un pumn si a cazut pe pat. I-am dat vreo cativa pumni si cateva palme, dar fara cutite. S-a dus la pedagog in camera sa ma reclame si acolo a lesinat. Pe mine m-a exclus din camin si am picat de vina, dar el este un mincinos", le-a povestit Rares Constantea profesorilor de la Colegiul Tehnic "Anghel Saligny".

 

Diriginta elevului, Mariana Pop, a declarat si ea ca a existat o altercatie, dar nu la nivelul relatat celalalt elev implicat in scandal. "In primul rand nu il cheama Gabriel Tomos, ci Gabriel Covaci. Si-a dat o identitate falsa. Este un copil care acum vrea sa stoarca bani. Cineva l-a invatat sa ia 1.000 de euro lui Rares si sa ii faca rau. Ca sa vedeti cat este de mincinos acest Gabriel, pot sa va spun ca noua ne-a declarat ca nu a povestit nimic in mass-media si ca totul este o inventie a presei", a spus Mariana Pop.

Comentarii Facebook