Iulia Plaian, tanara care s-a aruncat de la etajul 8, a terminat cu 10 Colegiul George Cosbuc


Tanara de 19 ani care s-a aruncat de la etajul 8 al unui bloc de pe strada Nicolae Titulescu, in cartierul Gheorgheni, a luat la 10 pe linie la BAC, fiind premiata de prefectul Florin Stamatian cu un iPad 2.

Iulia Plaian a terminat cu 10 la Colegiul National "George Cosbuc", facand parte din cei 8 elevi de elita ai Clujului care au luat nota maxima la bacalaureatul din vara anului 2011. "Cuvintele sunt seci si reusesc cu greu sa transmita sentimentele de regret si neputinta in fata marilor intrebari. Traim vremuri tulburatoare, naucitoare uneori, in care daca ne simtim depasiti sau uitati, ar trebui sa nu-i uitam la randul nostru pe cei care ne iubesc desi nu reusesc intotdeauna s-o arate. Si sa nu uitam sa pretuim viata, aceasta sublima, chiar daca efemera, victorie a spiritului asupra nefiintei. Din pacate Iulia a cedat. Condoleante familiei si sa va dea Dumnezeu puterea de a merge mai departe!", a precizat conducerea Colegiului.

Iulia Plaian s-a aruncat marti seara, in jurul orei 18.00, de la etajul 8 al unui bloc de pe strada Nicolae Titulescu si a murit dupa cateva ore la spital. Tanara se afla in apartamentul pe care parintii ei l-au dat in chirie si s-a aruncat in gol in timp ce tatal ei verifica contoarele.

 

Vezi AICI imagini de la premierea facuta de Florin Stamatian.

 

 

Comentarii Facebook