Tâlhari clujeni, arestați de polițiști. Au intrat de două ori peste aceeași victimă în casă



Doi tineri au fost arestați de polițiștii clujeni, aceștia fiind acuzați de sărvărşirea infracţiunii de „tâlharie calificată”, respectiv „complicitate la tâlharie calificată” şi „furt calificat”.

La data de 10 ianuarie a.c., poliţişti din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Baciu au depistat doi tineri de 24 şi 17 ani, din comuna Chinteni, judeţul Cluj, iar în urma cercetărilor efectuate a rezultat că aceştia, în noaptea de 29/30 decembrie 2016 ar fi pătruns în locuinţa unei persoane din comuna Chinteni, judeţul Cluj, iar după ce au agresat-o i-au sustras o sumă de bani”, informează IPJ Cluj.

De asemenea, tânărul de 24 ani ar mai fi pătruns în locuinţa persoanei vătămate în 5 ianuarie a.c. şi i-ar fi sustras o sumă de bani.

În urma probatoriului administrat s-a propus continuarea urmăririi penale pentru comiterea infracţiunii de „tâlharie calificată”, respectiv „complicitate la tâlharie calificată” şi „furt calificat”, iar faţă de cei doi tineri a fost luată măsura reţinerii pe o perioadă de 24 ore.

Faţă de aceştia instanţa a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Comentarii Facebook