Tâlhar prins de doi clujeni curajoși, după ce a fugit cu poșeta unei femei. Hoțul a încercat să-i înjunghie cu o șurubelniță



Un tănăr a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, după ce a tâlhărit o femeie, pe strada Crișan, din Cluj-Napoca.

În fapt, la data de 11 ianuarie a.c., în jurul orei 19:50, o femeie de 37 ani din comuna Baciu, judeţul Cluj a sesizat Poliţia prin apelul de urgenţă 112 despre faptul că, în timp ce se afla pe str. Crişan din municipiul Cluj-Napoca, ar fi fost agresată de un tânăr care i-a sustras poşeta şi a fugit spre Piaţa Mihai Viteazu”, informează IPJ Cluj.

Poliţiştii au intervenit imediat, iar tânărul le-a fost predat de doi cetăţeni care având descrierea furnizată de victimă l-au urmărit şi l-au prins în Piaţa Mihai Viteazu. Cetăţenii au relatat poliţiştilor că înainte de a-l imobiliza, tânărul ar fi încercat să riposteze cu o şurubelniţă, fără a le produce leziuni.

Tânărul de 23 ani din municipiul Gherla, judeţul Cluj a fost identificat de poliţişti, iar urma probatoriului administrat s-a propus continuarea urmăririi penale pentru comiterea infracţiunii de „tâlharie calificată”, faţă de acesta fiind luată măsura reţinerii pe o perioadă de 24 ore.
Acesta urmează să fie prezentat magistraţilor pentru dispunerea altor măsuri.

Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, sub coordonarea unităţii de parchet competente.

Comentarii Facebook