Tâlhar reținut de polițiști la Cluj! A luat la bătaie un bătrânel în stația de autobuz și i-a furat banii



Un bărbat a fost reținut, miercuri, de polițiștii clujeni, acesta fiind acuzat că ar fi tîlhărit o persoană într-o stație de autobuz, furându-i 600 lei.

Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca, în urma cercetărilor efectuate, la data de 25 martie a.c., au identificat şi reţinut, pentru 24 de ore, un bărbat, de 28 de ani, din judeţul Alba”, anunță reprezentanșii IPJ Cluj.

Conform oamenilor legii, persoana în cauză, în cursul lunii februarie, în jurul orei 17:00, şi-ar fi însuşit, fără drept, 600 de lei, de la un bărbat, de 79 de ani, din Cluj-Napoca, aflat în staţia unui mijloc de transport în comun din zona gării. Victimei i s-ar fi sustras banii din portmoneul pe care îl ţinea deschis în mână, iar pentru a-şi asigura scăparea, bărbatul de 28 de ani ar fi aplicat părţii vătămate o lovitură cu pumnul.

Faţă de bărbat s-a luat măsura reţinerii pentru 24 de ore, acesta urmând a fi prezentat în faţa instanţei competente cu propunere de arestare preventivă.

 

FOTO: Arhivă

Comentarii Facebook