Suporterii U Cluj cer îndepărtarea unui banner cu CFR Cluj de pe clădirea BIG din Mănăștur


Suporterii U Cluj sunt extrem de supărați după ce pe clădirea BIG din Mănăștur a apărut un banner cu CFR Cluj. Cartierul este considerat un fief al celor de la U Cluj. 

Pe banner scrie ”Mândria Ardealului!”, apare sigla CFR Cluj și vedetele echipei campioane. 

Pe fațada magazinul Winmarkt (fostul BIG) din cartierul Manastur, pe str. Izlazului a fost amplasat un banner publicitar inadecvat. Consider că prezența acestei reclame este provocatoare, rău intenționată și menită sa creeze o stare conflictuală. Pentru a preîntampina starea de tensiune creată prin aceasta reclamă, rog mutarea acesteia într-o zonă neutră! Mulțumesc!”.

Doresc, dacă este posibil, îndepărtarea acelui benner ce reprezintă o echipa de fotbal de pe magazinul Winmarkt Mănăștur sau mutarea lui în altă parte. Nu îi văd rostul mai mult decât atât îl consider ofensator. Mulțumesc!”, au scris suporterii U Cluj pe site-ul de reclamații al Primăriei Cluj-Napoca. 

--------------------------

UPDATE

Banerul a fost dat jos. 

În urma verificărilor efectuate de polițiștii locali, s-a constatat faptul că acel banner era amplasat ilegal, fără să dețină avizele necesare, prin urmare, proprietarul a fost somat să-l dea jos, ceea ce s-a și întâmplat in cursul serii trecute”, precizează Primăria Cluj-Napoca.

WhatsApp Image 2023-01-24 at 12.13.21.jpeg

Comentarii Facebook