Furat de la raft până la casa de marcat la Auchan, un clujean a făcut instrucție cu angajații: Nu vă e rușine să mă furați? - VIDEO


Un clujean a făcut mici cumpărături la Auchan și s-a trezit că a plătit de 3 ori valoarea unui produs. 

Acesta a cumpărat o pungă de dulciuri cu 2,70 lei, iar pe bon s-a trezit că a plătit 8,45 lei.

Nervos, clujeanul a făcut reclamație și le-a explicat angajaților că nu este normal să fie furat. „Nu vă e rușține să furați? Dacă eu fur 4 lei, chemați poliția și mă arestați, nu?”, a spus clujeanul.

Una dintre angajate a replicat că se mai întâmplă. „În alte parte nu ați pățit?”, a întrebat aceasta.

Clujeanul și-a primit până la urmă banii înapoi, dar a pierdut timp pentru a-și face dreptate.

page.jpg

----------------------------------------------------------------------------

UPDATE:

Auchan România: „Eroare survenită ca urmare a unei greșeli umane. Incidentul este unul izolat”

Compania ne-a semnalat, în urma publicării articolului, că incidentul prin care a trecut clujeanul în cauză este unul izolat, iar problema a survenit în urma unei erori umane. 

Astăzi, 23 ianuarie 2023, în magazinul Auchan, în urma reclamației unui client, am depistat o eroare de amplasare a unui produs pe un stand cu eticheta de preț al altui produs, eroare survenită ca urmare a unei greșeli umane. Incidentul este unul izolat, iar imediat după semnalarea acestuia de către clientul nostru, căruia îi mulțumim, situația a fost remediată. După cum se poate vedea și în imaginile prezentate, pentru afișarea prețurilor produselor sunt utilizate etichete electronice, iar prețul produsului cumpărat este cel aflat în sistem, fiind imposibile greșeli de tipărire. În cazul de față, etichetele de pe raft aparțineau unor alte produse, cu denumiri și gramaje diferite față de produsul achiziționat de către clientul nostru. Ca măsură suplimentară de prevenție, colegii noștri din magazin vor relua procesul de formare privind corectitudinea amplasării etichetelor la raft. De asemenea, colegii noștri vor reparcurge formările privind primirea clienților și interacțiunea cu aceștia, pentru a ne asigura că fiecare client este întâmpinat cu zâmbetul pe buze și apreciere, și servit cu atenție, ca de fiecare dată”, au transmis reprezentanții Auchan Retail România. 


Comentarii Facebook