Clujean bătut într-un autocar DACOS. Șoferul i-a spus că nu are timp să cheme poliția pentru un fleac


Un clujean a fost luat la bătaie într-un autocar DACOS de doi tineri de etnie romă. Nimeni nu a intervenit, iar șoferul nu a chemat poliția, pe motiv că ar fi pierdut timp și ar fi întârziat la destinație.

Duminică, 22 ianuarie, când veneam spre Cluj-Napoca cu autocarul Dacos, de la 10:49, am urcat să îmi ocup locul și la scurt timp am fost atacat de două persoane de etnie rromă. Eu aveam locul plătit și ei au spus că vor locul. 

Eu am protestat și am spus că e locul meu. A început o altercație verbală și imediat au început să mă lovească. Șoferul nu a făcut nimic, doar m-a chemat să stau în față. Nici nu i-a dat jos pe agresori. Nimeni nu a vrut ca poliția să vină deoarece autocarul ar fi întârziat după. În urma loviturilor am buza de sus spartă”, ne-a relatat clujeanul bătut.

Acesta nu a mai depus plângere la Poliție, pentru că nu ar mai fi avut rost. 

Nu am depus plângere! Poliția trebuia să vină atunci, când erau și martori. Acum agresori au plecat și nu cred că poliția se complica. Eu sunt supărat pe compania Dacos, pentru că șoferul trebuia să ia decizia de a chema poliția și de a îi da jos pe agresori”, a mai spus clujeanul.

WhatsApp Image 2023-01-23 at 16.16.09.jpeg

Comentarii Facebook