Soferita retinuta de politie pe strada Universitatii! S-a baricadat in masina si le-a aratat semne obscene politistilor


O femeie de 35 de ani a facut un adevarat circ pe strada Universitatii, joi dupa-amiaza, dupa ce a fost oprita in trafic de politisti. S-a baricadat in masina si a refuzat sa iasa.

A. L. a fost oprita in trafic in jurul orei 18.00. "Era a doamna foarte bine imbracata si conducea un Ford Focus. I-am cerut sa prezinte actele si in loc sa faca acest lucru s-a baricadat in masina si mi-a aratat degetul mijlociu", a declarat pentru Stiri de Cluj unul dintre politistii implicati in acest caz.

Dupa cateva minute de negocieri, la capatul carora femeia a refuzat sa iasa din masina, politistii au chemat masina de ridicari. In acel moment, femeia a deschis putin geamul si politistii au reusit sa o scoata din masina, spre deliciul trecatorilor care s-au oprit sa vada scena.

Soferita i-a si injurat pe politisti, in timp ce acestia o conduceau la masina pentru a o duce in arest. "Ma p..., iti trag un picior in c...e de nu te vezi", a strigat femeia.

A. L., o fosta ziarista din Cluj-Napoca, a fost retinuta pentru ultraj si sfidare, pe numele ei fiind emisa o ordonanta de retinere.

 

Daca ati surprins imagini de la acest incident, le puteti trimite pe adresa office@stiridecluj.ro sau pe rubrica "Fii Reporter!"

 

Foto: Arhiva

Comentarii Facebook