Joi 16 Septembrie

Super agenții de poliție locală confiscă vâscul, dar nu și petardele la Cluj. Boc: Nu putem pune un agent în spatele fiecărui om - FOTO


UPDATE

În piața Mihai Viteazul se vand petarde umar la umar cu politia locala. Poliția doar fumează țigări cu vanzatorii. Nu am văzut un singur vanzator sa taie bon fiscal. Când i-am întrebat pe cei de la politia locala dacă nu fac ceva în privința asta, au zis ca au voie sa vanda. Acum o oră erau peste 10 persoane care vindeau petarde, majoritatea apropiindu-se de trecători și șoptind “petarde”, ceea ce nu inspiră o forma legală de vanzare, respectiv autorizație. Mi s-a sugerat să-mi văd de treabă și să merg sa depun plângere dacă nu îmi convine”, ne-a mai semnalat un cititor.

----------------------------------------

Un clujean a surprins un echipaj de poliție care confiscă vâscul vândut pe o stradă din Cluj-Napoca.

Politia confisca vascul, în timp ce pe langa ei se da cu petarde si cu alte materiale pirotehnice. Se leaga de vanzatorii de vâsc, în timp ce pe străzi e ca la război”, ne-a transmis un clujean.

Primarul Emil Boc este și el furios pe cei care vând petarde, dar spune că nu poate pune un agent în spatele fiecărui vânzător sau cluejan care aruncă cu petarde.

Am spus că nu face Primăria artificii, nu avem niciun spectacol. Nu este admisibil să se vândă tot anul artificii. Măcar pe vremuri se vindeau numai în 30 decembrie artificii, acum se vând tot anul. Își fac provizii de artificii. Iresponsabilitatea unora întrece orice limită.Eu sunt împotriva acestor artificii, dar nu se poate prin dispoziția primarului să se interzică”, a declarat primarul Emil Boc.

Citiți AICI mai departe declarația primarului.   

Dacă aveți reclamații la care autoritățile nu răspund prompt sau informații care pot deveni știre, ne puteți sesiza pe office@stiridecluj.com, pe Facebook (Știri de Cluj) sau pe WhatsApp (0722804093). Reclamația, dacă este îndreptățită va ajunge direct la organele abilitate și vom urmări primirea unui răspuns.

Comentarii Facebook