Boc despre haosul creat de petarde în Cluj-Napoca: Nu este admisibil să se vândă tot anul artificii


Primarul Emil Boc este nemulțumit și furios pe cei care vând petarde și care nu pot fi opriți, pentru că petardele se vând tot anul și unii își fac provizii. 

Am spus că nu face Primăria artificii, nu avem niciun spectacol. Nu este admisibil să se vândă tot anul artificii. Măcar pe vremuri se vindeau numai în 30 decembrie artificii, acum se vând tot anul. Își fac provizii de artificii. Iresponsabilitatea unora întrece orice limită.

Eu sunt împotriva acestor artificii, dar nu se poate prin dispoziția primarului să se interzică. Sper că acest guvern să ia taurul de coarne și să modifice legislația și să poată oamenii trăi liniștiți. Am mobilizat poliția și am discutat. Sunt patrule în cartiere, dar repet că ireponsabilitatea unora nu poate fi acoperită de faptul că punem câte un polițist în spatele fiecărui om. Noi amendăm acum pe cei care abuzează, dar nu poți pune un polițist în spatele fiecărui om. 

Noi de patru ani tot cerem să se modifice legea, iar ei ne spun că totul e este în analiză, iar noi stăm și încasăm castanele”, a declarat primarul Emil Boc, la o emisiune radio.

Comentarii Facebook