Cluj-Napoca: Adresa celor 13 centre de vaccinare Anti-COVID-19. De când începe vaccinarea în masă - FOTO și VIDEO


În Cluj-Napoca sunt 13 centre de vaccinare Anti-COVID 19, amplasate în toate cartierele. Adresa și locațiile vor fi văzute mai jos.

Primarul Emil Boc a precizat că din 20 ianaurie va începe vaccinarea în masă a clujenilor care doresc acest lucru. 

Din 4 ianuarie se reia vaccinarea la tot corpul medical și probabil va dura circa 2 săptămâni până când cei 3.000 -  4000 de clujeni care sunt în actul medical se vor vaccina.

Cel mai devreme după data de 15 - 20 ianuarie se va începe cu prioritatea doi, persoanele peste 65 de ani, plus cei care suferă de diverse afecțiuni, precum și personalul din poliție, administrație locală, de contact direct cu cetățeanul.

Cel mai probabil, după 15 - 20 ianuarie se va putea face planificarea pe platformă, care există, dar nu este deschisă încă, în vederea vaccinării.

Programarea se va putea face fie direct prin telefon, medicul de familie și accesarea platformei. Recomandarea este să utilizați acest instrument de imunizare. 

Datele de până acum arată că nu sunt probleme în administrarea vaccinului, nu sunt complicații la nivel european sau mondial. Este un instrument sigur care ne va ajuta să trecem mai departe peste această situație”, a declarat primarul Emil Boc. 

Centre vaccinare Cluj-Napoca.jpgCentre vaccinare Cluj-Napoca1.jpg

Comentarii Facebook