„Sunetul tusei deranjează, faceți ceva”. Standardele de conviețuire, tot mai sus la Cluj, mesaj savuros lăsat de vecini într-un bloc din Mănăștur


Se spune că viața la bloc nu e mereu simplă și ușoară, căci întotdeauna se mai găsește câte un vecin nemulțumit de ceva. Locatarii unui bloc din Mănăștur au rămas fără cuvinte atunci când au văzut pe ușa unuia dintre vecini un mesaj savuros. 

Astfel, așa cum reiese din mesajul adresat vecinilor, un locatar supărat vine cu rugămintea ca aceștia să nu mai tușească pentru că pereții blocului nu au izolație fonică și îl deranjează acest zgomot.

În plin sezon al bolilor respiratorii, vecinii bolnavi trebuie să caute o soluție să nu mai tușească pentru că îi deranjează pe alții. 

„Vă transmitem o rugăminte în legătură cu zgomotele pe care le faceți seara și dimineața atunci când tușiți. Din păcate, pereții acestui bloc nu au izolație fonică. 

Sperăm că sunteți în căutarea unei soluții pentru sănătatea d-voastră și înțelegem că trebuie să vă simțiți bine. 

Totuși, sunetul tusei este puternic și deranjează. Ne trezește din somn. Am fi foarte recunoscători dacă ați încerca să faceți ceva în privința asta, mai ales că se întâmplă de câteva zile bune. 

Vă mulțumim anticipat pentru efortul depus pentru a menține o atmosferă liniștită în vecinătatea noastră”, se arată în mesajul lăsat pe ușa vecinului „gălăgios”. 

Iată mai jos biletul surprins de locatarii blocului care s-au amuzat copios:

perf.jpeg

Comentarii Facebook