În Parcul Operei dalele pot fi scoase cu mâna lejer. Administrația chiar își bate joc de banii clujenilor - VIDEO


În urma renovărilor făcute de Primăria Cluj Parcul Operei și Esplanada de la Teatrul Național s-au transformat într-o „mare de beton”. Pe lângă problema dispariției spațiului verde în zonă, mai grav este că lucrările în sine au fost făcute de mântuială. Într-o filmare făcută de cititorii Știri de Cluj se vede cum dalele pot fi scoase cu mâna fără prea mult efort.

Situația sugerează o problemă serioasă în ceea ce privește calitatea lucrărilor de construcție și administrarea spațiilor publice în Parcul Operei din Cluj-Napoca. Este evident că există o neglijență în asigurarea standardelor adecvate de calitate și siguranță, iar acest lucru poate afecta siguranța vizitatorilor parcului.

Este responsabilitatea administrației locale să asigure că spațiile publice sunt întreținute în mod corespunzător și că lucrările de construcție sunt efectuate conform standardelor de calitate. 

Parcul Ștefan cel Mare este o investiție a municipalităţii cu peste 2,4 mil. euro din bugetul local, iar valoarea contractului este de 11.726.450,26 lei (TVA inclus). Clujenii acuză municipalitatea că este mai mult beton decât spațiu verde, iar dalele de piatră sunt prost puse încă din ianuarie 2023. 

Amintim că lucrările de modernizare a parcului Ștefan cel Mare din centrul Clujului care vizează și zona din fața Teatrului Național au fost lăudate de Primărie, care a publicat constant pe Facebook imagini de pe șantier, anul trecut. 


Comentarii Facebook