Un panou cu Drulă, șeful USR, a căzut peste mașina unui clujean. Reacția partidului i-a iritat pe șoferi: „Mi-e scârbă de voi” - VIDEO


Un panou electoral pe care apare Cătălin Drulă, șeful USR, a căzut peste mașina unui clujean care circula liniștit pe strada Argeș, lângă Hala Agroalimentară din Piața Mihai Viteazu.

Incidentul a fost filmat de un șofer cu camera pe bord. „Mulțumesc pentru filmare! Cât despre incident: nervi, multe drumuri cam ce ne provoacă politicienii”, a afirmat proprietarul mașinii avariate.

Dacă nici un amărât de vânt nu-l iei în calcul când instalezi un cort de acela, d-apăi să faceți ceva în țara asta”, „Politicienii…Ne dau în cap cu taxe, cu tot felul de legi care ne fac viața grea… Acuma ne distrug și mașinile?!?”, au mai comentat alții.

Clujul este tot mai plin de corturi electorale, iar în următoarea perioadă vor fi mai multe. Ancorarea acestora este extrem de importantă, pentru că la un vânt puternic pagubele pot fi mai mari și, Doamne ferește, poate fi rănit cineva.

Culmea este că cei de la USR Cluj spun că rămâne de văzut dacă e vina lor: „Din cauza vântului puternic ieri un cort al ADU a fost smuls și a lovit o mașină. Ne cerem scuze șoferului mașinii și îl invităm la sediul USR sau să ne contacteze în orice fel să rezolvăm această situație. Evident că vom parcurge toate procedurile legale, vom plăti despăgubirea și amenda dacă se dovedește că e vina noastră. Vă rugăm să ne sesizați oricând vedeți ceva în neregulă cu corturile noastre”, au transmis reprezentanii partidului.

Replicile clujenilor a fost ironice, mai ales că reacția partidului nu a fost bine primită: „USR Cluj după ce se vede în filmare va mai îndoiți cui aparține vina. Ar trebui sa contactați imediat acel conducător auto și sa rezolvați problema. Bine că nu a trecut pe acolo în acel moment vreun copil sau bătrân că era mai grav. Problema e că pe nimeni nu interesează sa asigure acele corturi, ci doar se mulțumesc să-și ceară scuze”;

USR Cluj nu e vina voastră clar. E vina vântului care s-a intersectat cu mașina, și din nefericire pe direcția parcursă de acesta se afla un cort de campanie bine ancorat și asigurat la fața locului. Păi bai ... cum dracu să dai un comunicat în care să scrii așa ceva. Citez: „dacă se dovedește...”. Păi băi ... ce k.t de dovadă mai clară vreți decât filmarea de față? Fi-mi-ar scârbă de voi”.

Cine credeți că e de vină?

Comentarii Facebook