Studenții de la Universitatea Tehnică Cluj-Napoca sunt chemați la BEST Training Week 2016

 

BEST Training Week 2016 are loc la Cluj-Napoca în perioada 1 - 7 noiembrie. 

 

BEST Training Week este un eveniment educațional ce constă în traininguri și workshopuri gratuite și are drept scop dezvoltarea studenților atât pe plan academic, cât și pe plan personal. Timp de 7 zile, studenții au oportunitatea de a-și dezvolta atât latura personală, optând pentru sesiunile de soft-skills, cât şi cunoștințele tehnice necesare unui viitor inginer alegând trainingurile potrivite nevoilor lor.

 

În cele 7 zile de traininguri, studenții Universității Tehnice vor avea ocazia să dobândească noi aptitudini participând la traininguri susținute de către profesionişti din mediul business din Cluj-Napoca. Evenimentul revine, ca de fiecare dată, cu traininguri pliate pe nevoile studenților, pentru a ne asigura că aceștia încep cu dreptul o carieră de succes, dar și pentru a-i motiva să se dezvolte continuu.

 

Cea de-a 10 ediție BEST Training Week oferă studenților pentru prima dată oportunitatea să stea la o cafea cu persoanele de succes din mediul business și academic. Într-o atmosferă destinsă reprezentanții companiilor, profesorii și trainerii au ocazia să împărtășească studenților prezenți ”rețeta succesului”. Tema de discuție este angajarea studenților din timpul facultății, dacă este sau nu recomandată, scopul fiind să aflăm părerea studenților, companiilor dar și profesorilor în legatură cu acest subiect. Modul de prezentare va fi unul confortabil pentru studenți astfel încât să fie cât mai deschiși pentru conversații.

 

Evenimentul este organizat de BEST Cluj-Napoca ​în colaborare cu Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca. 

 

Comentarii Facebook