Studenţi din toată ţara, reuniţi la Cluj, în cadrul proiectului Business Smart School


Studenţi din toată ţara vor participa, în perioada 9-16 septembrie, la Cluj-Napoca, la cea de a V-a ediţie a şcolii de toamnă Business Smart School (BSS), proiect derulat în cadrul  Facultăţii de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor a Universităţii Babeş-Bolyai, sub coordonarea Organizaţiei Studenţilor Economişti (OSE).

Business Smart School este un eveniment de amploare naţională care se adresează studenţilor la nivel de licenţă şi master de la profilurile economice. Scopul proietului este  acela de a familiariza studenţii cu modul de funcţionare şi cu provocările  întâmpinate de companii.

Business Smart School 2012 reuneşte tineri care vor participa la traininguri şi workshopuri pe domeniile de activitate Producţie, Comerţ şi Servicii. În cadrul trainingurilor, studenţilor le vor fi prezentate diferite aspecte privind realitatea economică actuală, urmând ca, în cadrul workshopurilor, aceştia să pună în aplicare informaţiile primite pentru a rezolva diverse probleme cu care se vor confrunta prin intermediul unor studii de caz.

Comentarii Facebook