Strigăt CIUDAT în pădurea de la Cheile Baciului. Un grup de tineri a făcut o expediție PARANORMALĂ în zonă - VIDEO

 

Un grup de tineri din Cluj-Napoca a pornit într-o expediție prin pădurea de la Cheile Baciului, reușid să filmeze un fenomen, despre care ei susțin că este paranormal și inexplicabil.

 

Ei au realizat două filmulețe în care vorbesc despre lucrurile ciudate din pădure. Pe primul, la minutul 2.14, poate fi auzit un strigăt îndepărtat și metalic.

 

Cu prietenii am iesit la o plimbare cu bicicletele in zona Cheile Baciului de langa orasul Cluj-Napoca. Dupa ce am intrat in padure am auzit niste sunete ciudate, pe rand spuneam ca e vreun animal, era un fel de urlet. Foarte foarte ciudat, daca da-ti la maxim boxele se poate auzi foarte incet. Este filmat cu telefonul deci nu prea se aude bine, incercati sa ascultati cu atentie pe la minutul 2:14”, a scri David Pantea.

 

Acel sunet mie mi se pare atat de ciudat.. Nu cred in ceva paranormal, dar nu poate fi nici mistret nici cal.. cum spunea Dan. Nu suna a fi cal.. pare ceva dubios.. Daca stai si asculti cu castile pe urechi la maxim auzi sunetul ala.. Din pacate nu era microfon mai bun.. dar se vede si pe fetele lor ca nu e ceva fake...”, a mai spus cel care a filmat.

 

Reacția fetelor din grup a fost cât se poate de clară: ”E înfricoșător și nu vreau să ne prindă noaptea pe aici!”.

 

Într-un alt film, grupul de tineri a filmat un crater ciudat. ”Am incercat sa imi dau seama ce este acest ceva care pare a fi un crater.. dar se poate fi si ceva structura veche.. chiar vreau sa va las pe voi sa comentati. Si mai ciudat este ca acest crater era acoperit inauntru cu tot felu de frunze si crengi ciudate.. de ce ar incerca sa musamalizeze cineva chestia asta?! :)”, a mai spus cel care a filmat scena.

 

Pădurea Baciu - Hoia este cunoscută ca fiind un loc în care s-au produs fenomene paranormale, susține profesorul clujean Adrian Pătruț. Acesta a vorbit într-un interviu despre cele petrecute acolo, lucrurile care întrec orice imaginație.

 

Adrian Pătruţ despre pădurea Hoia - Baciu: ”Am văzut cu ochii mei ruinele, apoi s-au VOLATILIZAT chiar şi din poze”

Comentarii Facebook